Τι είναι η Αξιολόγηση Ευεξίας;;;

Η Αξιολόγηση Ευεξίας θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους ευεξίας σας και να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.

Όταν κάνετε την Δωρεάν Αξιολόγηση Ευεξίας σας, το πρώτο βήμα είναι να κάνουμε μία αποτίμηση της τωρινής σας κατάστασης. Θα μάθετε τα αποτελέσματα της σύστασης του σώματός σας, όπως για παράδειγμα την μυϊκή σας μάζα, τον ρυθμό του μεταβολισμού σας και την ποσότητα της πρωτεΐνης που θα πρέπει να λαμβάνετε ημερησίως, για να διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα την μυϊκή σας μάζα. Στη συνέχεια, εσείς και ο coach σας θα δείτε με προσοχή ποια είναι τα ενδιαφέροντα σας όσον αφορά τον τρόπο ζωή σας και τη διατροφή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους ακριβείς στόχους που θέλετε να πετύχετε. Αυτό κάνει τη διαδικασία ευχάριστη.

Μαζί εσείς και ο coach σας θα δημιουργήσετε ένα πλάνο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και που σας οδηγεί στην επίτευξη των στόχων σας. Θα λάβετε επίσης δωρεάν έναν οδηγό, με πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσει να κάνετε πιο σωστές επιλογές στην καθημερινή σας ζωή αλλά και για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Ο coach σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε και να μάθετε για τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε όταν προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Στη συνέχεια εσείς και ο coach σας θα συνεργαστείτε για να αναπτύξετε ένα πλάνο για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια.

Σε όλη την προσπάθειά σας, ο coach σας θα σας υποστηρίζει, θα σας ενθαρρύνει, θα σας προκαλεί και θα σας παρακινεί.

Τώρα, η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, αλλά αν πηγαίνατε κάπου αλλού για να πάρετε τις ίδιες πληροφορίες θα σας χρέωναν περίπου 50€-80€. Το μόνο πράγμα που ζητάμε είναι ότι αν βρείτε τις πληροφορίες χρήσιμες, να μας συστήσετε 2 - 3 άτομα που θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία να λάβουν μία δωρεάν Αξιολόγηση Ευεξίας σαν ένα δώρο από εσάς.